Naar het nieuwsoverzicht
01-07-2022

We zoeken een Huishoudelijke Hulp met oog voor onze bewoners

Onze ogen en oren
Bij Residentie de Wijert ben je meer dan alleen maar een Huishoudelijke Hulp. Je bent ook de ogen en oren van onze organisatie op de werkvloer. Je signaleert situaties die extra aandacht nodig hebben en je speelt een belangrijke rol in het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. En je krijgt er veel waardering voor terug.

We zijn een kleinschalige organisatie, waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt ervoor dat je snel deel uitmaakt van het hecht team.

De werkzaamheden
Als Huishoudelijke Hulp ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van Residentie de Wijert. Je verricht werkzaamheden als stoffen, stofzuigen, dweilen en ramen zemen in de woningen, algemene ruimtes, kantoren, receptie en toiletten. Naast schoonmaken help je bij de distributie van de maaltijden.

Hier moet je rekening mee houden
Je verricht fysiek werk als Huishoudelijke Hulp. Er is sprake van fysieke belasting bij het langdurig staan en lopen. Om het werk fysiek minder belastend te maken, word je ingewerkt volgens een ergonomisch verantwoorde methode van schoonmaken.

Wat we in jou zoeken:

  • Je hebt ervaring op het gebied van schoonmaak en hebt kennis over specifieke schoonmaaktechnieken, voorschriften en -richtlijnen.
  • Je voert je werkzaamheden zelfstandig, veilig en nauwkeurig uit.
  • Je bent vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je bent ordelijk, hygiënisch, integer en correct.

Wil je bijdragen aan een prettige oude dag van onze bewoners? We nodigen je graag uit voor een gesprek, waarin we dieper ingaan op de functie en wat Residentie de Wijert jou biedt. Solliciteer direct door te mailen naar Julie Plantinga: j.plantinga@dewijert.nl.