Team

Onze medewerkers doen er alles aan om wonen in Residentie De Wijert zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Dat kunnen kleine dingen zijn, zoals u even naar de lift begeleiden of even te vragen hoe het met u gaat.
Ons team staat altijd voor u, maar ook voor elkaar, klaar.
Wij stellen ze graag aan u voor.

Gita Terlaak

Directeur-bestuurder
In haar 14 jaar bij Residentie De Wijert heeft Gita Terlaak het concept van de residentie verder uitgebouwd: comfortabel en zelfstandig wonen, voorzien van alle gemakken. En daar mag ze trots op zijn.
0505250107

Madelon Schagen

Servicemedewerker
Voor Madelon voelt Residentie De Wijert als een warm nest. Ze vindt het mooi dat zij een band opbouwt met de bewoners en tijdens haar nachtdiensten haalt ze wel eens een grapje met hen uit.
0505250107

Arend Terlaak

Servicemanager
Arend Terlaak geniet van de afwisseling in zijn werk.
Maar nog meer van de mooie muziekavonden en tuinfeesten. Over alle prachtige momenten met de bewoners zou hij wel een boek kunnen schrijven.
0505250107
"Hier wil je zelf komen wonen, niet omdat het moet"

Jolanda van der Wijk

Huishoudelijk medewerker
Jolanda van der Wijk krijgt vaak de slappe lach met haar collega’s tijdens de pauze. Ze is trots op hoe schoon ze de residentie houdt en is minstens zo trots op haar dochter die de wereld voor haar betekent.
0505250107

Julie Plantinga

Administratie
Van administratie tot rondleidingen, Julie Plantinga is een alleskunner. Al 22 jaar maakt ze de mooiste ervaringen bij de residentie. Ze heeft een zwak voor dieren en wil de wereld graag eerlijker maken.
0505250107