de Wijert penthouse

Toekomstbestendig wonen

Uw huis geeft u rust, identiteit en vrijheid. Uw eigen plek waar u zich prettig voelt. Dat is extra belangrijk op momenten waarop u die rust goed kunt gebruiken. Kies die plek daarom op het juiste moment, zodat u zelf aan het roer blijft. Kies een plek waar u dat thuisgevoel kunt opbouwen en waar u de komende jaren kunt blijven om daarvan te genieten.

Stijlvol en veilig

De residentie is een stijlvol gebouw en voldoet aan alle veiligheidseisen wat betreft brandveiligheid en inbraakbeveiliging. De appartementen zijn bereikbaar met de lift en zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw mobiele situatie. In totaal telt Residentie De Wijert 57 comfortabele appartementen, in verschillende uitvoeringen. Ieder appartement heeft in ieder geval de volgende faciliteiten:

• Noodbel
• Aansluitingen voor televisie, inductie kooktoestel en elektrische boiler
• Badkamer met douche, toilet, badkamermeubel en elektrische designradiator
• Hal met huistelefoon en intercom
• Slaapkamer met inloopkast
• Balkon op het zuiden

2-kamerappartement

Het 2-kamerappartement is een compacte, maar comfortabele woning, geschikt voor één of twee personen. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 75 m2. In de heerlijk lichte woonkamer is het prettig lezen en leven. Dat maakt dit appartement, samen met de ruime slaapkamer en moderne, frisse keuken, tot een aangename woning.

Voorzien
  van alle
gemakken

3-kamerappartement

Heeft u net even iets meer leefruimte nodig, dan biedt het royale 3-kamerappartement het comfort dat u wilt. Gebruik de extra slaapkamer bijvoorbeeld als logeerkamer, hobbykamer of extra opslagruimte. Geniet van de ruime, lichte woonkamer en moderne keuken, met alle nodige aansluitingen en genoeg opbergruimte. Het appartement, met een totale oppervlakte van 105 m2, is geschikt voor één of twee personen.

Penthouse

Alle bewegingsruimte die u wenst in een woning; u vindt het in onze penthouses. De residentie beschikt er over drie, gelegen op de vijfde etage van het complex. De penthouses onderscheiden zich door de grote woonoppervlakte en de aanwezigheid van een luxe dakterras of extra balkon, waardoor u meer vrijheid en leefruimte heeft en geniet van een uitzicht over de groene omgeving. Penthouse 506 heeft een oppervlakte van 123m2. Penthouses 507 en 508 hebben een oppervlakte van 140m2. Alle drie de woningen zijn geschikt voor één of twee bewoners.

Overige appartementen

Prettig wonen met een speelse indeling; het appartementencomplex telt daarnaast zes ruime appartementen met een afwijkende indeling. De lichte woonkamer telt meer hoeken dan het reguliere appartement, maar biedt de gelegenheid daar opbergmeubels te plaatsen die minder in het zicht of in de loop staan. Appartementen 302 en 402 zijn geschikt voor één persoon, beschikken over één slaapkamer en hebben een oppervlakte van 70m2. Appartementen 106 en 306 zijn met een oppervlakte van 82m2 geschikt voor één of twee personen en beschikken over één slaapkamer en een hobbykamer. De ruime appartementen 302 en 402 zijn 4-kamerappartementen, waarvan twee slaapkamers, met een oppervlakte van 123m2.