Residentie de Wijert rode zaal

Faciliteiten

De extra’s die u in onze residentie vindt, maken wonen tot een plezier. Onze stijlvolle leefomgeving biedt u een breed scala aan faciliteiten. Zo beschikt de residentie over een recreatieruimte, waar gezellige en interessante activiteiten voor en door de bewoners worden georganiseerd.

Daarnaast vindt u in het complex een kapsalon, een shiatsupraktijk en een schoonheidssalon. De fitnessruimte en theaterzaal zijn in 2016 en 2017 compleet vernieuwd, zodat u zeker aan uw nodige beweging en vermaak toekomt.

Bij Residentie De Wijert voelt u zich zowel binnen als buiten de residentie deel van een hechte gemeenschap. Met volop ruimte voor ontmoeting met andere bewoners, wanneer u daar behoefte aan heeft. In de leefbare omgeving van de residentie vindt u natuur en maakt u gebruik van alle gemakken die de stad te bieden heeft.
Lees verder

Fitnessruimte

Veel bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. De fitnessruimte van Residentie De Wijert speelt een prominente rol in de vitaliteit van onze bewoners. Mocht u van de ruimte gebruik willen maken, dan krijgt u een persoonlijke intake. Samen met de fysiotherapeute bepaalt in hoeverre u zelfstandig of onder begeleiding wilt trainen. Zo kunt u, rekening houdend met uw fysieke grenzen maximaal zelfstandig trainen in onze sportfaciliteit.
Die is ruim uitgerust met twee hometrainers, een zitfiets, een loopband en een pully-systeem. Er zijn bovendien voldoende materialen om uw persoonlijke oefeningen uit te voeren. U heeft ook de mogelijkheid om individuele fysiotherapie te volgen. Bijvoorbeeld bij een blessure of in het kader van een revalidatietraject.

Impressie van de faciliteiten

Rode zaal
Kantoor
Rode zaal
Theater
Blauwe zaal
Fitness
Terras
Terras
Fitness

Theaterzaal

Muziek en theater geven het leven kleur. En hoe prettig is het als u ook straks de geneugten van de schone kunsten met anderen kunt delen. Daarom beschikt de residentie over een kleine theaterzaal, die ruimte biedt aan ruim vijftig personen. Hier geniet u van optredens van onder andere studenten van het Prins Claus Conservatorium. Ook worden er jazzoptredens en pianoconcerten georganiseerd.

De theaterzaal speelt een grote rol in het sociale leven binnen de residentie. In de zaal huist de bridgeclub, is er een wekelijks moment om gezamenlijk koffie te drinken en is er de ruimte om een verjaardag of jubileum met vrienden en familie te vieren.

Pop-up restaurant

Eén keer in de maand tovert een kok de theaterzaal om tot restaurant. Geniet tijdens die momenten van de heerlijke maaltijden die door de diverse koks voor u worden bereid.

Logeerkamers

Komen er vrienden of familie op bezoek? Zij kunnen bij de receptie een logeerkamer huren om te overnachten. De logeerkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Impressie logeerkamers