Warme maaltijd

Warme maaltijd

Direct aan tafel met Maaltijdverzorging De Jacobijn
Wanneer het u niet lukt om uw dagelijkse maaltijd te bereiden, kunt u een verse warme of koude maaltijd bestellen bij een van onze aanbieders. Wij helpen u maar al te graag. Wij doen de boodschappen en koken voor u. Bestel uw maaltijd bij Maaltijdverzorging De Jacobijn en u kunt direct aan tafel om te genieten van uw heerlijke en welverdiende maaltijd.

De Jacobijn heeft ruime ervaring in het bereiden en bezorgen van maaltijden aan huis. Op onze overzichtelijke menukaart ziet u precies welke gerechten wij aanbieden en kunt u aankruisen wat u wilt eten. Op uw gemak vult u de menukaart in.

Enkele aanbieders zijn: De Jacobijn en Uitgekookt.

"Een ouderwetse gehaktbal, échte vleesjus, gekookte aardappelen en verse spinazie. Dat is mijn favoriete maaltijd. Als Maaltijdverzorging De Jacobijn voor de deur stopt en de maaltijdbezorger mijn warme maaltijd komt brengen, kijk ik daar echt naar uit", vertelt mevrouw Peters. "De tafel dekken en aan tafel gaan, is alles wat ik hoef te doen. De bezorging is uitstekend en altijd op tijd. De maaltijdbezorger maakt altijd even een praatje. We kennen elkaar inmiddels al een aantal jaren, want hij is de vaste maaltijdbezorger op deze route. Ik red me op deze manier prima en de maaltijdservice is niet duur."

Waarin ondersteunt De Jacobijn u?

  • U bepaalt zelf hoe u de maaltijd ontvangt; warm, gekoeld of diepvries;
  • Aardappelen, groente en vlees, maar voor de variatie hebben wij ook een stamppot, snert of een buitenlands gerecht. En, wij maken zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten;
  • U bestelt handmatig. Een computer is niet noodzakelijk;
  • ’s middags of ‘s avonds eten? De keuze is aan u;
  • U bepaalt zelf het aantal dagen per week dat er een maaltijd bezorgd wordt;
  • Wij bezorgen 7 dagen per week aan huis. Ook op zon- en feestdagen;
  • Is uw mantelzorger met vakantie of bent u herstellende van een operatie? Natuurlijk kunt u ook tijdelijk gebruikmaken van onze maaltijden.

Heeft u interesse, maar twijfelt u nog? Wij bieden u graag een gratis proefmaaltijd aan. U bepaalt dan zelf of onze maaltijd zo lekker is als wij zeggen.

Wilt u een gratis proefmaaltijd bestellen? Bel dan met onze klantenservice op telefoonnummer 050-3128345. Zij helpen u graag verder.