huishoudelijke hulp

Vacature Huishoudelijke Hulp

We zoeken een Huishoudelijke Hulp met oog voor onze bewoners.

Onze ogen en oren

Bij Residentie De Wijert ben je meer dan alleen maar een Huishoudelijke Hulp. Omdat je sociaal en hulpvaardig bent, bezorg je onze bewoners fijne momenten. Je vraagt hoe het met ze gaat, maakt een praatje met degene die dat nodig hebben en luistert naar ze. Daarmee ben je ook de ogen en oren van onze organisatie op de werkvloer. Je signaleert situaties die extra aandacht nodig hebben en je speelt een belangrijke rol in het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. En je krijgt er veel waardering voor terug, zowel van bewoners als van collega’s.

We zijn een kleinschalige organisatie, waar iedereen elkaar kent. Dat zorgt ervoor dat je snel deel uitmaakt van het hechte team, dat persoonlijke aandacht aan de bewoners en collega’s geeft en ook terugkrijgt. In Residentie De Wijert is oprechte aandacht voor de menselijke maat.

Wat we in jou zoeken:

  • Je hebt ervaring op het gebied van schoonmaak, onderhoud en hebt kennis over specifieke schoonmaaktechnieken, voorschrift en en -richtlijnen.
  • Je voert je werkzaamheden zelfstandig, veilig en nauwkeurig uit.
  • Je bent vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd in onze bewoners, collega’s en bezoek.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Het is van belang dat je ordelijk, hygiënisch, integer en correct bent, zodat de bewoners en collega’s zich prettig voelen bij jou.

De werkzaamheden

Als Huishoudelijke Hulp ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van Residentie De Wijert. Je verricht werkzaamheden als stoff en, stofzuigen, dweilen en ramen zemen in de woningen, algemene ruimtes, kantoren, receptie en toiletten. Om het werk fysiek minder belastend te maken, word je ingewerkt volgens een ergonomisch verantwoorde methode van schoonmaken. Naast schoonmaken ruim je afval op en help je bij de distributie van de maaltijden. Zo blijft de mooie omgeving waarin onze mensen wonen een frisse, comfortabele plek.

Hier moet je rekening mee houden

Je verricht fysiek werk als Huishoudelijke Hulp. Er is sprake van fysieke belasting bij het langdurig staan en lopen. Natuurlijk proberen wij het je in je werk zo aangenaam mogelijk te maken, maar weet dat je deze omstandigheden kunt verwachten in deze functie.

Wil je bijdragen aan een prettige dag van onze bewoners?

We nodigen je graag uit voor een gesprek, waarin we dieper ingaan op de functie en wat Residentie De Wijert jou biedt. Solliciteer direct door een mail te sturen naar: info@dewijert.nl.
Solliciteer direct